Selasa, 1 Februari 2011

entry pertama untuk 2011



sudah sebulan 2011 dan hari ni sudah 1 feb....baru hari ni saya update blog! lama sungguh blog saya ni tidur. bukan saya malas nak update tapi aktiviti jahitan saya sepanjang masa tu tak berapa nak jalan.

mesin saya pun dah lama tidur...entahlah sejak tahun baru ni malas saya memang melangkaui batas-batas kemalasan seorang manusia! ruang tempat saya menjahit pun agak bertabur, lama tak kemas. habuk sana sini...peniti pun tak kutip sejak lepas guna hari tu.

hari ni baru dapat semangat nak sambung balik apa yang perlu. lagi pun ada dua kain tempahan yang saya perlu siapkan sebelum minggu depan. ni kena pasang speed lebih ni...takut tak sempat siap pula.



sempena semangat baru 'tahun arnab' ni...saya pun tukar juga background blog. bukan apa, boringlah yang lama tu. lepas tu, saya rasa blog lama saya tu pun agak berat...selalu lambat nak loading...sebab tu saya guna background yang baru...

tak berapa cantik sangat tapi oklah...tunggu saya jumpa yang lagi cantik, saya akan tukar lagi sebab yang ni cuma sementara saja. lepas ni bolehlah kejutkan mesin jahit antik saya tu..gunting saya pun mesti dah rindu dengan tangan seni saya ni...hahahahaha....



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...