Sabtu, 15 Mac 2014

Pray For MH370


Lamanya saya tak update blog ni. Nak masuk sini pun rasa malas. Aktiviti jahitan dah mula sibuk sikit dengan tempahan raya. Rasanya semua tukang jahit pun sama macam saya juga, dah mula sibuk dengan tempahan raya. Kalau saya rajin, saya akan tunjuk juga baju2 yang saya jahit. Saya memang rajin ambil gambar baju yang dah siap tapi nak upload tu malas. FB impian ima pun dah lama saya tak jenguk. Memang malas nak bersosial sejak akhir2 ni...hehe.

Gambar kat atas tu tak ada kaitan pun dengan jahitan. Saja aje saya letak sebagai menyokong semua pihak yang sentiasa berdoa untuk keselamatan kru dan penumpang MH370 tu. Walaupun dah masuk 7 hari operasi untuk mencari tapi masih belum jumpa sebarang petunjuk (setakat entry ni ditulis). Saya takde kaitan dengan sesiapa pun dalam flight yang hilang tu. Tapi sebagai manusia normal, saya memang terkesan dan rasa sedih dengan apa yang terjadi.

Tak tahu nak kata apa, cuma doakan mereka semua selamat kembali. Harap2 berkat doa semua orang dan operasi yang berterusan dari pihak berwajib, dapatlah petunjuk di mana kapal ni berada.Walaupun mungkin bila ditemui, ianya tak seperti yang kita harapkan lagi. Tapi itu lagi baik dari terus menjadi misteri.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...