Isnin, 19 September 2011

Apa Kata Wanita...Zamzarina Kerja@Rumah (Amoi - Jahit Manik)



saya sengaja letak video ini untuk insipirasi. saya memang minat sangat dengan sulaman manik dan labuci sejak tergoogle fotopages amoi ni. dari situ lah saya dapat ilmu sikit2 dan belajar jahit manik yang mudah2 je. saya memang kagum sangat dengan dia ni sebab kreatif dan banyak idea dalam menata rias baju2 pelanggan dengan sulaman manik yang cukup cantik dan menarik.

masa ramadhan hari tu, saya ada menonton Apa Kata Wanita di tv1, kebetulan amoi menjadi tetamu pada hari tu. rasa seronok tengok rancangan tu sebab dia banyak bagi tips dan kongsi pengalamannya. episod AKW tu saya cari tapi tak jumpa pula di yutube. video ni pula yang saya jumpa. ini kali pertama amoi muncul dalam AKW tapi cuma dalam segmen kerja@Rumah.

ok juga lah jadikan video ini pembakar semangat untuk nak berjaya. kalau nak lawat page amoi ni, klik saja http://amoi2505.fotopages.com atau fb dia http://www.facebook.com/AmoiCreations . harap2 sangat dia akan turun ke sandakan, bolehlah saya berguru dengan dia.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...