Sabtu, 29 Oktober 2011

handicraft from japan


ini bukan hadiah yang saya dapat...dan jauh sekali saya buat. gambar2 ni saya google...semua cantik2. saya memang suka kraftangan dari jepun...comel2 je, mereka pun memang terkenal sangat dengan seni halus macam ni. harap2 lepas ni adalah kawan2 di jepun yang kirimkan saya benda2 ni semua...hahaha...











8 ulasan:

  1. tak dpt la kasi hadiah cam gitu sbb melor dari Kl bukan dari jepun hahhahah

    BalasPadam
  2. hahaha...xpe, nnti kita minta doraemon kirim...

    BalasPadam
  3. teringin nak kesana cari hadiah cumel2 n kain yg cantik2kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. skrg boleh beli online kraf jepun ni. kain pun sama juga.tp tak lawanlah klu kita sndiri yg pergi sana kan

      Padam
  4. saya pun minat craft dari jepun.. bila la ade kesempatan kesana.. craft dia tersangat la cantik dan comel

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantik kan azah, klu ke sana nanti jgn lupa belikan utk sy sekali ye...hihihi

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...